Op zoek naar personeel?

Wij kijken verder dan wat mensen kunnen

Wij willen mensen kennen

Een perfecte match, die realiseer je door verder te kijken dan alleen het cv. Wie zijn ze nu echt? En wat drijft hen? En bovenal, waar zijn ze goed in?

Persoonlijk

Juist omdat wij verder kijken dan het cv, weten wij wie onze kandidaten zijn en waar hun ambities liggen. Wij geven hen dan ook de gelegenheid om deze ambities waar te maken. En dat lukt alleen wanneer zeĀ  op een passende plek zitten. Omdat geen bedrijf hetzelfde is en geen kandidaat dezelfde ambities heeft, geloven wij in een persoonlijke aanpak. Maatwerk.
Wij geven je daarom ook geen lading cv’s, maar de perfecte kandidaat. Wij vinden precies de juiste persoon die past bij jouw organisatie en functie.

Talent coaching

Wij bieden al onze kandidaten ondersteuning in de vorm van aanvullende training of evaluaties. Hierdoor blijven wij betrokken bij onze medewerkers en kunnen wij altijd de perfecte kandidaat leveren.

Enthousiast geworden?

Je wilt personeel aannemen die past bij jouw organisatie? Laat ons je helpen. Wij staan klaar om met je in gesprek te gaan.

Ontdek de voordelen

Onze diensten op elke personeelsvraag een passend antwoord

Maak gebruik van onze diensten

Doordat wij al het voor- en nawerk doen, hoef jij alleen nog een laatste klikgesprek te hebben. Dit scheelt je veel tijd. Plaats direct je openstaande vacature en wij gaan graag voor je aan de slag

Wil je meer weten over onze diensten?

We komen graag bij je langs om te laten zien welke oplossing het beste bij jouw situatie past

Deze bedrijven kiezen ook voor Persoonlink